Fin
Lähetä pyyntö

Biopuhdistamot

Pyydä tarjous
tootekategooriad

Jätevesijärjestelmät omakotitaloon

Biopuhdistusta pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Biopuhdistusta voidaan käyttää myös alueilla, joilla on huonosti suojattua tai suojaamatonta pohjavettä. Biopuhdistamossa jätevesi puhdistetaan bakteerien ja mikro-organismien avulla, jotka hajottavat jätevedessä olevaa orgaanista ainesta ja käyttävät sitä ravinnokseen. Biopuhdistamot ovat yleistyneet laajalti, koska niiden puhdistusteho on korkea (ne pystyvät vähentämään jäteveden BOD-pitoisuutta 95 prosenttia ja kiintoainepitoisuutta jopa 97 prosenttia).

Tämä laaja käyttöalue johtuu varmasti myös kuluttajien kasvavasta tietoisuudesta ympäristönsuojelun tarpeesta ja ympäristövaatimusten lisääntyvästä laillistamisesta.

Valikoimaan kuuluvat BioC6, One2Clean, Graf Klaro.

Plastekor suorittaa myös biopuhdistamoiden asennuksia.

Pyydä tarjous

Lue lisää

Biopuhdistamo One2clean

 • Itseankkuroituva säiliö
 • Alhainen energiankulutus
 • Helppo käyttää
Lue lisää

Biopuhdistamo GRAF Klaro

 • Energiatehokas
 • Hiljainen biopuhdistamo
 • Itseankkuroituva biopuhdistamo
Lue lisää

Biopuhdistamo OneAdvanced

 • Itseankkuroituva säiliö
 • Luotettava takuu
 • CE-sertifikaatti
Lue lisää

Biopuhdistamo BIOC6

 • Matala asennussyvyys
 • Virossa valmistettu säiliö
 • Hyvä hinta

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.