Fin
Lähetä pyyntö

Biopuhdistamo GRAF Klaro

Pyydä tarjous
Biopuhdistamo GRAF Klaro

Biopuhdistamo GRAF Klaro

MIKSI VALITA KLARO-BIOPUHDISTAMO?

Biopuhdistamo on sakokaivoon tai keräyssäiliöön verrattuna nykyaikaisin jäteveden käsittelytapa. Kyseessä on pieni jätevedenpuhdistamo, johon ohjattu jätevesi puhdistetaan bakteereilla ja mikro-organismeilla, jotka hajottavat jätevedessä olevia orgaanisia aineita ja käyttävät niitä ravinnoksi. Klaro on klassinen panospuhdistamo, jossa jätevesi puhdistetaan panoksittain. Se tarkoittaa, että järjestelmän puhdistaman veden laatu ei riipu tuloveden määrästä. Nykyaikaiset biopuhdistamot voivat vähentää jäteveden BHT:tä 95 % ja kiinteää ainetta jopa 97 %. Biopuhdistamolla on oltava siihen erikoistuneen laboratorion myöntämä sertifikaatti, jossa on ilmoitettu puhdistustulokset.

SOPIIKO KLARO-BIOPUHDISTAMO MINULLE?

Klaro-biopuhdistamo sopii kaikkialle, missä on tarve puhdistaa talousjätevettä. Tuotevalikoiman pienemmät mallit soveltuvat omakotitaloille ja pienille taloryhmille. On myös olemassa erityisratkaisuja, joita voidaan käyttää myös suurissa virtaamien vaihteluissa. Virtaamien vaihtelut ovat suuria esimerkiksi kouluissa ja lomakeskuksissa, joissa kulutus on suurta vain viikonloppuisin.

BIOPUHDISTAMON ESITTELY

Saksalaisen Otto-GRAF GmbH:n ja kokeneen puhdistuslaitevalmistaja KLARO GmbH:n valmistama panospuhdistamo Klaro Pro toimii jäteveden ilmastusperiaatteella. Säiliöön ei tarvitse asentaa yhtään jännitteistä osaa. Järjestelmän kaikki liikkumisprosessit tapahtuvat kolmen kompressorikäyttöisen, ns. ”air lift” -periaatteella toimivan pumpun avulla. Kompressori syöttää ilmaa myös panospuhdistamon toisen kammion pohjassa olevalle kalvoilmastimelle. Kompressori ja kaikki muut tekniset elementit ovat käytännössä huoltovapaita ja sijaitsevat kytkinkaapissa, joka voidaan asentaa rakennuksen huoltotilaan. Säiliössä ei ole mitään sähköisiä tai pyöriviä laitteita, joten säiliön sisäisiä järjestelmävikoja ei esiinny. Puhdistusprosessien toimintaa ohjataan Klaro-järjestelmän ohjausyksikköön integroidulla ilmakompressorilla. Ilman jakamista yksittäisten pumppausprosessien välillä säätelee erityinen automaatiojärjestelmä. Ilmakompressori on erittäin toimintavarma ja toimii hiljaisesti. Järjestelmän virrankulutus on vain 0,14 kWh henkilöä kohden vuorokaudessa.

KÄYTÄNNÖSSÄ HUOLTOVAPAA BIOPUHDISTAMO

Järjestelmän ohjausyksikön kompakti kytkinkaappi asennetaan yhdessä ilmakompressorin ja venttiilien moduulin kanssa rakennuksen huoltotilaan tai vastaavaan ulko-olosuhteisiin tarkoitettuun ohjauskaappiin. Järjestelmän ohjauslaitteet ovat käytännössä huoltovapaita. Yksittäisten laitteiden työtuntien määrä näkyy nestekidenäytössä. Kaikista hätätilanteista ilmoitetaan sekä ääni- että valomerkillä. Kaikki ohjauskaapin osat on asennettu niin, että ne on helppo vaihtaa. Järjestelmän moduulirakenne säästää lisäksi paljon aikaa ja rahaa huolto- ja korjaustöissä.

BIOPUHDISTAMON HELPPO ASENNUS

Säiliön paineilmaletkut ja järjestelmän ohjausyksikön vastaavat liitännät on värikoodattu mahdollisten virheiden välttämiseksi järjestelmää asennettaessa. Kaikki osat on jo tehtaalla kiinnitetty runkoon, joten koko järjestelmä on vain sovitettava säiliön ohjauslevyyn. Klaro Pron runkojärjestelmän avulla puhdistusjärjestelmän asentaminen on poikkeuksellisen helppoa.

BIOPUHDISTAMO, JOKA ON JOUSTAVA JA LAAJENNETTAVA

Klaro Pro -panospuhdistamo voidaan mukauttaa erittäin joustavasti muuttuviin olosuhteisiin muuttamalla vain syklien kestoa. Järjestelmä voidaan kytkeä myös lepotilaan, jolloin ohjausyksikkö säätää ilmastusta automaattisesti kuormituksen mukaan.

  • CE-sertifikaatti
  • Tehdastakuu 15 vuotta
  • Itseankkuroituva
  • Energiatehokas
  • Luotettavaa saksalaista laatua
  • Hiljainen biopuhdistamo
  • Kestää henkilöauton kuormituksen
  • Etävalvontamahdollisuus

Pyydä tarjous

Suunnitelmat

PDF Icon

Klaro E 5 2.7m3

Ladata
PDF Icon

Klaro E 10 4.8m3

Ladata
PDF Icon

Klaro E 14 6,5 m3

Ladata

Muut tuotteet

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliöt vaihtolava kiskoilla

Säiliöt vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.