Fin
Lähetä pyyntö

Imeytyskasetti EcoBlock

Pyydä tarjous
Imeytyskasetti EcoBlock

Imeytyskasetti EcoBlock

MIKÄ ON IMEYTYSKASETTI ECOBLOCK?

Huleveden imeytyskasetti EcoBlock on moduuleista koostuva järjestelmä. Kompaktin kokonsa ansiosta EcoBlock-järjestelmä on kevyt ja siksi myös edullisempi kuljettaa. Imeytyskasetti on kuitenkin erittäin kestävä ja kestää onnistuneesti myös kuorma-autojen kuormituksen. Yhden imeytysjärjestelmän moduulin tilavuus on 205 litraa ja mitat 800*800*320 mm.

ECOBLOCK-IMEYTYSKASETIN EDUT

  • Kaksinkertainen tilavuus kuljetuksessa
  • Vahva ja kestävä.
  • Tarkastettava ja pestävä
  • Suuri kantavuus
  • Kestää kuorma-autojen kuormitusta
  • CE-sertifikaatti

Helppo asentaa EcoBlock on helppo asentaa. Alussa asetetaan pohjalevy, johon kasetin perusosa on kiinnitetty, ja lopuksi kasetin päät suljetaan päätylevyillä. Tunnistusjärjestelmän ansiosta EcoBlock-järjestelmä voidaan tarkastaa myöhemmin ja puhdistaa painepesurilla. Kasettijärjestelmässä on valmisteltu paikat putkiliitoksille DN100, DN150 ja DN200. Järjestelmä voidaan asentaa enintään 5 metrin syvyyteen ja enintään 14 kerrosta päällekkäin. Niin on mahdollista luoda hulevesien keräys- ja imeytysjärjestelmiä todella suurella kapasiteetilla.

Pyydä tarjous

Suunnitelmat

Muut tuotteet

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliöt vaihtolava kiskoilla

Säiliöt vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...