Jätevesisäiliö Carat S

  • Turvallinen investointi 15 vuoden takuun ansiosta – vertaa muihin tuotteisiin!
  • Paras mahdollinen kestävyys nykyaikaisten tuotantomenetelmien ansiosta.
  • Komponentit yhdistetään ainutlaatuisella tarkkuudella, koska valmistuksessa käytetään nykyaikaisia valmistusprosesseja.
  • Pysyvä laatutaso varmistetaan turvallisuustarkastuksissa ja TÜV-valvotulla valmistusprosessilla.
  • Soveltuu käytettäväksi ajoradan alueella (jos asennuksessa on käytetty valurautaista teleskooppiluukkua).
  • Kestää erityislujan rakenteena ansiosta hyvin säiliön keskiviivalle ulottuvan pohjaveden vaikutuksen.
  • Alhaisen painon ja säiliötä ympäröivän H-profiilin ansiosta helppo siirtää.
  • Järjestelmää voidaan tarvittaessa laajentaa

Tekniset edut, jotka varmistavat lujuuden ja pitkäaikaisen kestävyyden.

» Maanpinnan tasossa (2 tiivistettä)

Maanalaisessa Carat S –säiliössä on lukuisia tiivisteitä, jotka estävät tehokkaasti maa-aineksen tunkeutumisen säiliöön. Se tarkoittaa, että säiliöön ei voi joutua myöskään sadevettä. Tiivisteet sijaitsevat säiliön ja sen kupolikannen sekä säiliön kupolikannen ja teleskooppiluukun liitoskohdissa. Kaikki toimitussarjaan kuuluvat putket liitetään säiliön kupolikanteen ja liitoskohdat tiivistetään yleensä viidellä kaulustiivisteellä.

» Ainutlaatuisella H-profiililla varustettua säiliötä ympäröivä stabilointirengas.

Maanalaisessa Carat S säiliössä on ainutlaatuinen profiili, joka varmistaa sen erinomaisen lujuuden ja turvallisuuden. Maanalaisen säiliön muoto ei muutu profiilin ylimääräisten tukirimojen ansiosta edes hyvinkin poikkeuksellisissa kuormitustilanteissa. Maanalainen Carat S –säiliö sopii sen ominaisuuden ansiosta erittäin hyvin ajoradan läheisyyden ja kestää periaatteessa enintään 3,5 tonnin kuormia, säiliön keskitasoon ulottuvan pohjavesitason vaikutuksen ja se voidaan peittää enintään 1,2 metrin pintakerroksella. Ulkoista H-profiilia voidaan lisäksi käyttää säiliön siirroissa kiinnityskohtana ja säiliön kupolin asennuksessa astinlautana.

» Säiliön rimapohja

Lukuisat rimat varmistavat maanalaisen Carat S säiliön pohjan erinomaisen lujuuden. Carat S voidaan sen ansiosta asentaa olosuhteisiin, joissa pohjavesitaso ulottuu säiliön keskiviivaan asti. Lujatekoinen pohja tarkoittaa lisäksi, että säiliö kestää hyvin mahdollisia kuljetuksen aikaisia vaurioita. Säiliön pohjan erinomaista jäykkyyttä on jo tuotteen kehittämisvaiheessa tarkistettu lukuisten mallinnusten avulla sekä TÜV- ja EY-akkreditoitujen tutkimuslaitosten toimesta.

Tilavuus (litraa)Pituus (mm)Leveys (mm)Korkeus (mm)Paino (kg)
2700208015652010120
3750228017552200150
4850228019852430185
6500239021902710220

Carat S 2700
Carat S 3750
Carat S 4800
Carat S 6500