Fin
Lähetä pyyntö

Biopuhdistamo One2clean

Pyydä tarjous
Biopuhdistamo One2clean

Biopuhdistamo One2clean

BIOPUHDISTAMO ONE2CLEAN OMAKOTITALOILLE JA KESÄMÖKEILLE

One2clean on Otto-Graf GmbH:n kehittämä yksinkertainen ja edullinen biopuhdistamo, joka soveltuu käytettäväksi omakotitaloista pieniin rakennuskomplekseihin. Pienin puhdistamo on tarkoitettu enintään kolmelle asukkaalle ja suurin pystyy palvelemaan  enintään 18 asukasta.

ONE2CLEAN-BIOPUHDISTAMON EDUT

  • Itseankkuroituva säiliö
  • Alhainen energiankulutus
  • Helppo käyttää
  • Alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset
  • CE-sertifikaatti
  • 15 vuoden takuu säiliölle
  • Kestää henkilöautojen kuormitusta
  • Luotettavaa saksalaista laatua

One2clean on hyväksi havaitun panospuhdistustekniikan (SBR) jatkokehitys, jolla on alhaiset kustannukset ja korkea puhdistustulos. Puhdistamo valmistetaan itseankkuroituvan Carat S -säiliön pohjalta, johon asennetaan air lift -järjestelmä ja ilmastin. Laitteen toimintaa ohjataan yksinkertaisella automatiikalla, joka pitää ilmapuhaltimen toiminnassa syklisesti. One2clean käyttää kolmea puhdistusvaihetta. Yhden vuorokauden aikana tehdään kaksi puhdistusjaksoa. One2clean-biopuhdistamo on valmistettu Saksassa ja sen on testannut PIA-laboratorio. Korkean laadun ansiosta omistaja voi olla huoletta – säiliöllä on 15 vuoden takuu.

BIOPUHDISTAMON TOIMINTAPERIAATE

One2clean käyttää kolmea puhdistusvaihetta. Yhden vuorokauden aikana tehdään kaksi puhdistusjaksoa. Jäteveden puhdistaminen. Jätevesi pääsee suoraan puhdistuskammioon itsevirtaamalla. Samanaikaisesti toimii myös ilmapuhallin, joka pumppaa ilmaa säiliöön, ja jätevesi sidotaan happeen hienokuplien avulla. Mikro-organismit aloittavat välittömästi biologisen puhdistuksen. Lietevaihe. Kun ohjausjärjestelmä on pysäyttänyt ilmastusvaiheen, aktiiviliete laskeutuu säiliön pohjalle, ja puhdistettu vesi nousee ylöspäin säiliössä. Lietevaiheessa virtaavan veden aiheuttaman puhdistetun veden ja jäteveden sekoittumisen vähentämiseksi lietevaiheet on sijoitettu kellonaikoihin, jolloin virtaamisen todennäköisyys on pienin. Puhdistettu vesi pumpataan purkuvesistöön ja puhdistusprosessi alkaa alusta.

Asukkaiden lukumäärä Säiliön koko (L) Kuormitus litroina päivässä (Qd)
3 2700 450
5 3750 750
7 4800 1050
9 6500 1350

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.