Fin
Lähetä pyyntö

Keräyssäiliö Platin

Pyydä tarjous
Keräyssäiliö Platin

Keräyssäiliö Platin

Platin-säiliöt ovat täydellisiä paikkoihin, joissa erityisen matala asennussyvyys on tärkeä, kuten paikkoihin, joissa pohjavesi on korkealla tai maaperä on kalkkikivistä. Platin-säiliöt mahdollistavat sen tasaisen muotonsa ansiosta. Platin-säiliöt on helppo asentaa, koska kaivanteen seinämien kaltevuus ei ole välttämätöntä, minkä ansiosta riittää huomattavasti pienempi reikä maaperässä. Säiliöt ovat kevyitä, soveltuvat myös asennettavaksi pysäköintialueiden alle ja kestävät pohjaveden painetta. Säiliölle 15 vuoden takuu! Valikoimassa sekä muovi- että valurautaluukku.

  • Säiliö on itseankkuroituva
  • Kestää henkilöauton kuormitusta
  • Tehdastakuu 15 vuotta
  • Luotettavaa saksalaista laatua
  • Edulliset käyttökustannukset
  • Helppo asentaa
  • Helppo huoltaa
  • Helppo kuljettaa
Tilavuus m³/l Pituus mm Leveys mm Säiliöosan korkeus mm Paino kg
1,5/1500 2100 1250 700 80
3/3000 2450 2100 735 170
5/5000 2890 2300 950 240
7,5/7500 3600 2250 1250 360

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.