Fin
Lähetä pyyntö

Biopuhdistamo BIOC6

Pyydä tarjous
Biopuhdistamo BIOC6

Biopuhdistamo BIOC6

Biopuhdistamo BIOC6 on testattu liettualaisessa akkreditoidussa laboratoriossa, ja se on CE-sertifioitu (EN 12566-3). Virossa valmistettu BIOC6-puhdistamo on lasikuiturunkonsa ansiosta erityisen kestävä. Koska BIOC6-puhdistamo valmistetaan Virossa, valmistaja voi ottaa huomioon kohteiden erityispiirteet ja tarvittaessa mukauttaa puhdistamon sisäänmenoja ja ulostuloja. Halkaisijaltaan pienen (d=1200 mm) kuoren ansiosta BIOC6-biopuhdistamo soveltuu myös paikkoihin, joissa tarvitaan matalaa asennussyvyyttä. Se on erityisen tärkeää alueilla, joilla vedenpinta on korkealla ja maaperä savista tai kalkkikivistä. Kyseinen biopuhdistamo kuluttaa vuodessa vain 240 kW sähköä ja tarvitsee huoltoa kerran vuodessa. Huoltoa varten on tilattava säiliöauto. BIOC6-biopuhdistamo erottuu kilpailijoistaan myös hinnallaan – BIOC6 voi palvella samalla hankintahinnalla useampia käyttäjiä (enintään kuusi käyttäjää) kuin muut vastaavat puhdistamot (3–5 käyttäjää).

  • Testattu liettualaisessa akkreditoidussa laboratoriossa.
  • CE-sertifioitu (EN 12566-3)
  • Kemiallisesti kestävä lasikuiturunko
  • Matala asennussyvyys
  • Sähkönkulutus vuodessa vain 240 kW
  • Huolletaan kerran vuodessa
  • Virossa valmistettu

Biopuhdistamon tiedot

BioC6 Yksiköt Arvo
Ihmistä ie Enintään 10
Jäteveden määrä m³/päivä 1
Sähkönkulutus kW/vuosi 240
Sähköliitännät 230 V

Puhdistuksen tulokset

BOD5 mg/l 98 %
COD mg/l 95 %
SS  mg/l 98 %

Pyydä tarjous

Suunnitelmat

Muut tuotteet

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.