Fin
Lähetä pyyntö

Imeytysjärjestelmät

Pyydä tarjous
tootekategooriad

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä jäteveden kyllästämiseksi maaperään. Sevoi koostua tunkeutumistunneleista, tunkeutumislohkoista tai tunkeutumisputkista, jotka on helppo asentaa tunkeutumiskenttään.

Käsitellyn jäteveden kyllästämiseen käytetään ensisijaisesti imeytystunneleita tai tunkeutumisputkia ja sadeveden kyllästämiseen impregnointilohkoja.

Tietotunnelit
Suototunneli on tehokas ja tilaa säästävä keino biokäsitellyn jäteveden kyllästämiseen. Se on kestävä ja sen asennus on helppoa.

Kyllästyspalikat
Kyllästysharkot on tarkoitettu ensisijaisesti sadevesikyllästykseen. Suuri etu on kaksinkertainen tilavuus kuljetuksessa.

Asennamme myös tunkeutumisjärjestelmiä.

Pyydä tarjous

Lue lisää

Imeytyskasetti

  • Helppo ja kätevä asentaa
  • Hyvä kantavuus
Lue lisää

Imeytystunneli

  • Helppo asentaa
  • Kestävä
  • Tehokas
Lue lisää

Imeytyskasetti EcoBlock

  • Vahva ja kestävä.
  • Helppo asentaa
  • Suuri kantavuus

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliöt vaihtolava kiskoilla

Säiliöt vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...