Fin
Lähetä pyyntö

Vesisäiliöt

Pyydä tarjous
tootekategooriad

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden varastointiin ja maataloudessa veden syöttämiseen kasvinsuojeluruiskuihin. Vesisäiliöt asennetaan myös teiden kunnossapitokoneisiin ja viemärilinjoja ylläpitäviin koneisiin.

Plastekorin tarjoamat vesisäiliötvalmistetaan käärintämenetelmällä, ja materiaalina käytetään polyesterihartsia. Valikoimassa on vesisäiliöitä, joiden tilavuus on 2-75 kuutiometriä vettä ja halkaisija 1200-2400 mm. Säiliöissä on kahden metrin välein lommahduksen estävät väliseinät, ja vahvikelevyt on asennettu tiiviisti toisiinsa kuoren vahvistamiseksi.

Vesisäiliön seinämän paksuus on 8-15 mm koosta riippuen. Kaikki vesisäiliöt on päällystetty UV-säteilyltä suojaavalla pinnoitteella, joka täyttää standardit EN-976-1, EN-976-2, EN-977, EN-978 ja EN-12566, ja niillä on 5 vuoden valmistajan takuu.

Vesisäiliöt on helppo korjata. Täyspitkät jalat on varustettu kiinnityskorvakkeilla, joiden avulla säiliöt voidaan kiinnittää lavaan, perävaunuun tai kuorma-auton laatikkoon. Säiliö on mahdollista tilata myös multilift-kehikkoon.

Pyydä tarjous

Lue lisää

Palovesisäiliöt

  • Valmistettu Virossa
  • Edullinen säiliön hinta
Lue lisää

Vesisäiliö

  • Valmistettu Virossa
  • Loiskeseinät
  • Edullinen säiliön hinta

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.