Fin
Lähetä pyyntö

Lasikuitusakokaivo PLASTEKOR

Pyydä tarjous
Lasikuitusakokaivo PLASTEKOR

Lasikuitusakokaivo PLASTEKOR

Lasikuitusakokaivo on kolmikammioinen säiliö, jonka läpi jätevesi ohjataan. Kiinteät osat laskeutuvat kammioiden pohjalle, ja sen jälkeen lietteetön vesi johdetaan imeytys- tai suodatuskentälle. Omakotitalon tai kesämökin jäteveden käsittelyyn sopii sakokaivo, jonka koko on 2 m³ (enintään 3 käyttäjää) tai 3 m³ (3–6 käyttäjää). Plastekor-sakokaivo on valmistettu ja sertifioitu Virossa, ja sillä on 10 vuoden valmistajan takuu. Edullisen hinnan ja hyvän laadun ansiosta se on yksi myydyimmistä sakokaivoista. Plastekorin lasikuitusakokaivo on helppo asentaa ja huoltaa, eikä se vaadi sähkövirtaa toimiakseen.

MIKSI KANNATTAA VALITA PLASTEKOR-LASIKUITUSAKOKAIVO?

  • Valmistajan takuu 10 vuotta
  • Sertifioitu
  • Valmistettu Virossa
  • Edullinen hankintahinta
  • Valmistettu kerimismenetelmällä
  • Myydyin
  • Helppo asentaa ja huoltaa
  • Ei vaadi sähkövirtaa

 

Sakokaivon mitat

Säiliön tilavuus (L) L 2000 3000 4000 5000
Halkaisija D, mm a b 1100 1200 1100 1200 1100 1200 1100 1200
Pituus L, mm a b 2250 2000 3200 2900 4300 3750 6400 4650
Tuloputki 110 110 110 110

Jos asennuksen aikana on pulaa tilasta, imeytyminen voidaan suorittaa imeytystunnelin kautta.

Pyydä tarjous

Muut tuotteet

Pumppaamot

Pumppaamot

Lasikuitukotelolla varustetut pumput soveltuvat jäteveden, sadeveden ja viemäriveden pumppaamiseen. Plastekor tarjoaa pienempiä...

Trapperit

Trapperit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat hiekanerotin, I-luokan öljynerotin, II-luokan öljynerotin ja rasvanerotin. Kaikki ansat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista käärintämenetelmällä.

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Säiliö vaihtolava kiskoilla

Multilift-kehikon ansiosta vesisäiliö voidaan nostaa nopeasti ja kätevästi autoon, mikä helpottaa ja tehostaa prosessia.

Perävaunusäiliö

Perävaunusäiliö

Perävaunulliset vesisäiliöt on suunniteltu veden kuljetukseen maataloudessa tai tienrakennuksessa.

Sakokaivot

Sakokaivot

Saostussäiliö tai sakokaivo on hyvä vaihtoehto jätevesien käsittelyyn - se vaatii vähän huoltoa ja puhdistaa veden mekaanisesti.

Lipputangot

Lipputangot

Lipputangon hankinta on kertaluonteinen kustannus, koska lasikuitutangot ovat pitkäikäisiä ja säänkestäviä eivätkä vaadi jälkihuoltoa. Ne on myös helppo asentaa, ja niiden keveyden ja saranajärjestelmän jalan ansiosta ne voidaan tarvittaessa myös siirtää.

Biopuhdistamot

Biopuhdistamot

Biopuhdistamoa pidetään nykyään nykyaikaisimpana ja ympäristöystävällisimpänä jäteveden käsittelyratkaisuna.

Umpisäiliöt

Umpisäiliöt

Säiliö on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa kerätä kaikki kotitalouksien jätevedet suljettuun säiliöön. Joillakin alueilla tämä on ainoa tapa käsitellä jätevesiä.

Vesisäiliöt

Vesisäiliöt

Vesisäiliön tarkoituksena on varastoida ja kuljettaa juomavettä eläimille. Lisäksi vesisäiliöitä käytetään laajalti erilaisilla istutuksilla kasteluveden saamiseksi.....

Varastosäiliöt

Varastosäiliöt

Lietesäiliöautot on tarkoitettu käytettäväksi maataloudessa, pääasiassa lietteen ja lannan kuljetukseen. Piiput ovat kestäviä ja korroosionkestäviä.

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmät

Imeytysjärjestelmä on järjestelmä, jossa jätevesi imeytyy maaperään. Se voi koostua imutunneleista, kyllästyslohkoista tai imuputkista, jotka on helppo asentaa.....

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri on hauska tapa tuoda kylpylä takapihallesi. Kylpytynnyri voidaan asentaa puutarhaan, terassille, terassin sisälle, järven rantaan, saunan eteiseen ja niin edelleen.

Kaivot

Kaivot

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vesimittarikaivot, siiviläkaivot, ilmanerotuskaivot ja viemärikaivot. Kaivojen kuoret on valmistettu...